4.9.10

Pali su Hrvati, jedva. 73:72


Čelični živci, i džinoska petlja i uspeli smo, idemo dalje...pala je šahovnica... Dosta propalih akcija, zicera, grešaka u odbrani, ali i respect za hrvatsku ekipu, bili su bolji sigurno nego što su Ivković&kompanija očekivali.

Idemo na pobednike, u meču Španije i Grčke. Svaka čast plavima, maestralna pobeda neizvesno do samog kraja ali petlja Rašića je presudila. Pogodio je prvo slobodno bacanje a drugo namerno promašio da ne bi imali vremena za trojku i za neko novo čudo.
Moja sestra kaže pa mogu kao Kecman sa pola terena sad.. a ja "pa mogu ali Hrvati nemaju Kecmana hehe"
I bi tako... upućen šut kilometrima od našeg koša... Srbija pobedila Hrvatsku minimalnom razlikom od pola koša. 

Gotovo je: Srbija došla do pobjede sekundu prije kraja utakmice
Od šestnaest reprezentacija u osmini finala na svetu 3 su iz bivše jugoslavije to govori nešto o ovdašnjoj školi i kvalitetu košarke? 

Sledeći su nam protivnici po meni Španci koji pored Grka po meni imaju veću prednost, onda ako njih pobedimo, najveće šanse dajem hmm domaćinu tj. Turskoj reprezentaciji da se nadje sa pobednikom Španije i Srbije, a finale igra Amerika 90% samo je pitanje da li ćemo i biti u njemu što bih ja jako želeo :D 
pa da se opet ponovi ovakva slika:

Evo par wallpapera naših zvezda.. dupli klik na sliku dobijate sliku u visokoj rezoluciji pa onda save as i trkom back na Infoverzum :D.

No comments:

Post a Comment