4.9.10

Bler - Srpska deco nikad ne zaboravite šta je on uradio!


Srpski narode, deco srpska kao što ga britanci sada gadjaju jajima i cipelama, znam da ako se ikada usudi da dodje u Srbiju ja bih prvi izašao da ga gadjam jajima kao i njegovi sunarodnici što sada rade.... Zločinac jedan njega treba poslati u Hag... ma i to bi mu bila mala kazna!

Toni Bler se nenadano našao pod kišom priručnih sredstava za javno izražavanje nezadovoljstva dok je u jednoj knjižari u tom gradu bio na promociji svojih memoara "Putovanje", gde je prvi put javno potpisivao knjigu.


Demonstranti su uzvikivali da su Blerove ruke krvave i gađali su ga raznim predmetima, između ostalog cipelama i jajima, ali nisu uspeli da ga pogode, javio je AP. 

 


Objavio je svoje memoare pod nazivom "Putovanje / Journey. U njima je pričao kako je insistirao da se bombarduje Srbija 1999-e (SR Jugoslavija u ono vreme) i da je bio u manjini kada je insistirao na vojnom rešenju, a po njemu je to bila humana intervencija! Pa sad vi procenite dole spisak koliko je to bilo humanih civilnih žrtava!



Bivši britanski premijer piše da je u prvom trenutku njegov glavni motiv za traženje vojnog rešenja za Kosovo bio "bes zbog onoga što se tada dešavalo na Kosovu".  ?!


Bler u memoarima piše i da ga je Kosovo naučilo nizu lekcija - o vlasti, o vođstvu i o sebi i da se "divi" sada, kada čita materijale iz tog vremena i razmišlja o tome kako se situacija razvijala.



Kako je preneo britanski radio, čini se da Bler ne žali ni zbog jedne odluke iz tog vremena.

(a hiljade protestanata je danima bilo u londonu zahtevalo da se prestane sa bombardovanjem!)
 

Žao mu je, na primer, zbog toga što su NATO-ovi avioni tokom bombardovanja pogodili jedan civilni konvoj - ne navodi i koji. (A voz na mostu, a srpska sela, avalski toranj, rts, pink, zastavu, fabrike, mostove... 

i nijedna meta nije slučajno pogadjana kao ovaj voz, slika dole kako je avion nišanio isti!...
NIKAD ZABORAVITI!)

 







On je napisao i da mu je žao što je u bombardovanju Beograda stradala i kineska ambasada.  

(a jadna Milica u Batajnici što je poginula od gelera u toaletu A TO TI NIJE ŽAO ZLIKOVČE JEDAN! )

Sada pričaju kako se Srbija približava Nato alijansi, kako bi bilo poželjno da udjemo u istu...da se odreknemo Kosova... ne shvatam te ljude... neki su čak i stariji od mene koji to pričaju, pa gde su oni živeli svo ovo vreme... ja samo znam da nam nikad ništa nisu dobro doneli, bombardovali su u jednom veku Beograd dva puta i oba puta bez ikakvog razloga! Nikad zaboraviti, gumica ne briše istoriju...!

No comments:

Post a Comment