31.8.10

Vratio se Boya pristigao i Kamara!


Nisam se baš nešto obradovao ovoj vesti (barem za Boyu), a verovatno nisu ni igrači koji će biti konkurencija sa njim za napadača, ili napadački centarfor...
Dolazak Adrijana Mutua u Partizan bila bi senzacija, ali od toga nema ništa. Olimpijski komitet Italije je suspendovao rumunskog napadača Fiorentine do kraja oktobra zbog dopingovanja, a kazna se odnosi i na evropska takmičenja. Zbog toga ne bi mogao da igra za crno-bele u Ligi šampiona, pa su propali pregovori o njegovom dolasku na pozajmicu.

Ipak, to ne znači da se Partizan neće pojačati u napadu poslednjeg dana prelaznog roka. Naprotiv, Kleu, Ivici Ilievu, Milošu Bogunoviću i Marku Šćepoviću konkurenciju će praviti Pjer Boja.

Kamerunac, koji sada ima 26 godina, igrao je za Partizan od 2004. do 2007. i na 64 utakmica postigao je devet golova. (što bi se reklo nije baš nešto golgeterski raspoložen iako je faktički napadač!)



Ostao je upamćen po dva pogotka protiv Lacija u Rimu u utakmici Lige UEFA, ali i po golgeterskom postu od novembra 2004. do aprila 2006. kada se takođe dva puta upisao u strelce, u prvenstvenom meču protiv Voždovca.


 
U međuvremenu, promašio je penal, kojim je mogao da uvede Partizan u Ligu šampiona 2005. protiv Artmedije.

Da li Kleo i Boja služe da uplaše protivnike jer su crni i trče duplo brže od ostalih igrača partizana... ili da pokaže da Srbi nikad nisu bili dobri u napadu... ne znam sem da mi baš i nemamo nekog "pravog" špica... u reprezentaciji i uopšte po klubovima... već duže vreme!

U video zapisu na sajtu „Jutjub” zabeležena je izjava iz 2005. godine: „Nema para za koje bih prešao u Partizan! Ni za 100 miliona evra. To ti je kad nešto mrziš... Moja je krv crveno-bela”, rekao je Stojković gostujući u jednoj emisiji nekako u vreme dok se pregovaralo o mogućnosti da ga Zvezda pozajmi, kao što je sada to učinio Partizan.
Sad mu navijači Crvene zvezde štampaju umrlicu, napismen dokaz o navijačkom smislu za humor i opštoj pismenosti, a uprava kluba hoće da mu poništi člansku kartu... a to za umrlicu...preterali su...

 TO NIJE NAVIJANJE I FER PLEJ!... UMESTO DA NAVIJAŠ DA SE KLUB IZ SRBIJE PROBIJE ŠTO DALJE TI ŠTAMPAŠ IGRAČIMA UMRLICE... 
TUŽNO ZA DELIJE AKO SU NA TO SPALI!


E da Nikola Lazetić je potpisao jednogodišnji ugovor sa Vojvodinom! Svaka čast Vojvodini na angažovanju takvog igrača, stalno mi je u menadžeru iskakao kao jedan od najboljih igrača desne strane. A menadžer ne greši što se tiče budućih talenata.... heh

Doskorašnji fudbaler Helsinkija igra na poziciji zadnjeg veznog, ima 22 godine, rodom je iz Sijera Leona, ali ima pasoš Finske, zemlje u kojoj je svojevremeno tražio i dobio azil. Mohamed Kamara, popularan kao Medo, predstavio se crno-belima u najboljem svetlu u nedavnom dvomeču u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Kamara je potpisao trogodišnji ugovror i dobio dres sa brojem 4.

 

"Stigao sam u ponedeljak kasno uveče, u utorak ujutru je prošao preglede i osećam se fantastično. Ne znam mnogo o klubu, ali sam siguran da je veliki i srećan sam što sam ovde. Biću zadovoljan ulaskom u prvi tim kako bih po mogao ekipi da što bolje igra i u prvenstvu u u Lilgi šampiona", rekao je na predstavljanju Mohamed Kamara.  (e ovo ja zovem ulaganje u budućnost!)

No comments:

Post a Comment