21.8.10

Ne mogu da čekaju presudu pa uzeli pravdu/štanglu u svoje ruke !


Mnogi se više ne obaziru na ovakve vesti ali zato je tu Infoverzum....

Pet osoba u Ubu povređeno je kada posle saobraćajne nezgode došlo do rasprave koja je prerasla u tuču.  Jedna osoba sa težim povredama glave prebačena u beogradski Urgentni centar.
Hitna-pomoc-tekst.jpgU tuči koja je izbila posle rasprave zbog saobraćajne nesreće u mestu Ub povređeno je pet osoba, od kojih dve teže. 
Jedna osoba je sa težim povredama glave prebačena u beogradski Urgentni centar, dok se jedna osoba nalazi u šok sobi valjevske bolnice i njeno zdravstveno stanje "trenutno je stabilno", naveli su u bolnici u Valjevu.
Dve osobe su zadržane na hirurškom odeljenju te bolnice "zbog dalje opservacije zdravstvenog stanja", dok je jedna osoba smeštena na Odeljenju ortopedije i traumatologije zbog povreda noge.
Prema saznanjima agencije Beta, do tuče je došlo prošle noći oko 23 časa u centru Uba posle saobraćajne nezgode dva vozila.
Usledila je rasprava dve grupe mlađih ljudi, a potom i žestoka tuča u kojoj su korišćene metalne štangle.
 _________________________________________________________________________
E srbi braćo pravda nije = štangla mogli ste malo ko civilizovani svet a ne kao divljaci... kola iz 21 veka a mentalitet iz 18-og... ne kaže se dzabe psuje ko kočijaš! 

"Ne mogu da čekaju presudu pa uzeli pravdu/štanglu u svoje ruke"
p.s. znam tj. čuo sam da se procesi za naplatu štete traju godinama ali fizičko naselje radi naplate para nije način!!

No comments:

Post a Comment