19.8.10

E Srbi zar sa braćom da se tučete? Tuča u Atini, prekinut meč Grčka - Srbija


Meč 3. kola Akropolis kupa prekinut dva minuta pre kraja zbog opšte tuče pri vođstvu domaćina 74:73.
Tradicionalni, 23. "Akropolis kup" u Atini završen je neslavno. Utakmica između Grčke i Srbije, koja je trebalo da bude kruna trodnevnih borbi, prekinuta je dva minuta pre kraja zbog opšte tuče na terenu.

Zakačili su se Teodosić i Focis, "pridružili" su im se Kešelj i Carcaris i to je bila inicijalna kapisla za haos na terenu. U klinč su ušli Krstić i Skorcanidis, a kapiten "orlova" je stolicom pogodio Burusisa, koji je sa povredama glave izvukao deblji kraj u tuči.


Domaćin je uoči prekida vodio 74:73.

Varnica je bilo i pre tuče. Tako je selektor Srbije Dušan Ivković isključen u finišu treće četvrtine posle rasprave sa sudijama.

Igra je ostala u drugom planu, baš kao i rezultat, koji je tokom celog meča bio na klackalici. Nijedan rival nije mogao da se odlepi.

"Orlovi" su se oporavili od iznenađujućeg, i do sada jedinog poraza tokom priprema, od Kanade dan ranije (58:62) i zaigrali na krilima Miloša Teodosića (17 poena) i Nenada Krstića (16 poena).

U prvom meču poslednjeg dana "Akropolis kupa" Slovenija je lako savladala Kanadu 86:71.

Reprezentativci Srbije vraćaju se u Beograd posle turnira u Istanbulu, Mariboru i Atini gde će u nedelju, u Areni, imati generalnu probu pred Svetsko prvenstvo, protiv Kine.

Grčka - Srbija (24:23, 17:19, 13:16, 20:15)

GRČKA: Zizis 10, Spanulis 17, Kalates 5, Focis 7, Printezis 2, Perperoglu, Carcaris 5, Dijamantidis 6, Vujukas, Skorcanidis 18.

SRBIJA: Tepić 9, Teodosić 17, Paunić 4, Bjelica, Marković, Savanović 8, Raduljica 2, Krstić 16, Perović 2, Veličković 4, Kešelj 8, Rašić 3.


____________________________________________________________
E srbi zar i sa braćom da se tučete... tužno... i posle kažu srbi varvari... pa naravno kada vide kako se ponašamo kao vandali... ne samo navijači nego i igrači... ne kažem da su grci cvećke ali za svadju i tuču je potrebno dvoje!

No comments:

Post a Comment