15.9.10

Pijan poslao e-mail Obami i dobio doživotnu zabranu ulaska u SAD!


Da nije smešno bilo bi tužno...hahahahaha
Britanski tinejdžer napravio je kardinalnu grešku. Napisao je i poslao e-mail dok je bio pod uticajem alkohola, a što je nešto što nikako ne smete dopustiti. Još ako takvu e-mail poruku pošaljete na adresu Bele kuće, ne piše vam se dobro.


Online komunikacija u alkoholisanom stanju nikada nije dobra, jer bi vam se sledeće jutro lako moglo dogoditi da zažalite zbog napisanih redaka. Na teži način to je saznao sedamnaestogodišnji Britanac Luk Engel, koji je u takvom stanju poslao e-mail na, ni manje ni više, nego na adresu Baraka Obame.

Kako navodi britanski The Sun, Engel je, nakon što je odgledao prigodni program vezan uz događaje 11. septembra 2001. na američkom televizijskom programu napisao pismo. Američko viđenje događaja toliko ga je razljutilo da je odlučio svoj stav izneti u prigodnoj poruci e-pošte. U njoj je, između ostalog, nazvao američkog predsednika pogrdnim nazivom (prick) što je prilično razljutilo FBI.

Nije prošlo dugo i britanska policija zakucala mu je na vrata, fotografisala ga te obavestila da je dobio doživotnu zabranu ulaska u SAD.

Postoji oko 60 različitih razloga zbog kojih se nekome može doživotno zabraniti ulazak na tlo SAD-a, a izgleda da je slanje 'pijanog' e-maila jedan od njih.


Izgleda da svi oni njihovi amandmani za slobodu govora itd ne važe jer ovaj nije Amer, land of free, land of choise, dream land, yeah sure! :P  
A koji će k u Americi, kad je i u Engleskoj super sa ekonomskog aspekta gledano :D

No comments:

Post a Comment