26.9.10

Palma : Isključiću gradjanima struju za vreme održanje parade srama


On je ponovio da se protivi organizovanju Parade ponosa u Beogradu i da time ne poziva na nasilje najavivši da će 10. oktobra, za kada je najavljeno njeno održavanje, biti u rodnom selu Končarevu kod Jagodine.

Marković, koji je i gradonačelnik Jagodine, je najavio i da će toga dana isključiti struju kako do njegovih članova porodice ne bi stizale vesti preko medija sa tog skupa. (što opet većina ljudi podržava iako isprva deluje jako glupo, isključiti struju na sat, dva celom gradu...)


Hahahahaha kakav kralj... e ovde se vidi šta se dešava kad sva kontrola jednog grada predje u ruke jednog političara... ali u slučaju Palme koji je učinio svašta za Jagodinu, to je i dobra stvar. 

 Hahahaha da, da grad Jagodina od 35 hiljada ima i McDonalds... po tome Voždovac bi trebao da ih ima 7?


Čak i Vikipedija kaže "У време његовог мандата општина Јагодина доживљава велике економске промене. По први пут Јагодина добија зоолошки врт и Aqua Park (prvi u Srbiji)."

Eee da je on gradonačelnik Beograda, za 4 godine ne bi mogli da prepoznamo grad (u pozitivnom smislu)... a u Jagodini se još planira i još gradi... izmedju aqua parka i zoo vrta uskoro će se graditi i veliki moderan shoping centar...

1 comment:

  1. Da je došlo dotle da neko vrednuje Srbiju po tome koliko McDonald's restorana i gde ima... Sramota! I nemoj slučajo da otvorite McDonald's negde van ozloglašenog Beograda od kog bi trebalo svi da se otcepimo, inače bismo kvarili ugled pomenutog restorana. Čuvajte vi voždovčani ugled američkog "meka" da slučajno ne izgubi sjaj u Srbiji. Treba beogradsko selo udruženo sa američkom pljeskavdžinicom da mi određuje šta će vredeti a šta ne. Neka se svi mekovi otvore u voždovcu slobodno a onda kao tako veoma bitni faktor idite bre negde više sa tim svojim beogradom od 1 100 000 stanovnika i njegove 400 000 stanovnika vredne seoske okoline i skinite se s leđa ovog naroda, dokle više da kradete e?!

    ReplyDelete