22.9.10

Alfa Romeo Giulietta (2010) od danas i u Srbiji !


Novi automobil "Alfa Romeo Đulijeta" (Alfa Romeo 149) večeras će biti predstavljen prvi put u Srbiji, na prijemu koji u čast lansiranja tog modela organizuje kompanija "Fijat automobili Srbija" u saradnji sa Ambasadom Italije. 

Domaćin skupa, zajedno sa čelnicima Fijata, ugostiće mnogobrojne državne zvaničnike, predstavnike diplomatskog kora, najuticajnijih kompanija u Srbiji, javne ličnosti i predstavnike medija, saopštila je italijanska ambasada u Beogradu.

Počasni gost svečanosti, koji će specijalno ovim povodom doput
ovati iz Italije, je dizajner "Alfa Romea", automobila prepoznatljivog po svojim performansima i besprekornom italijanskom stilu i eleganciji. 
http://files.conceptcarz.com/img/Alfa%20Romeo/2010-Alfa-Romeo-Giulietta-Image-02-800.jpg



Gostima će se obratiti i ambasador Italije u Srbiji, Armando Varikjo, kao i generalni direktor "Fijat automobila Srbija" Đovani de Filipis.


Samo nekoliko dana nakon premijernog pojavljivana " Đulijete", u subotu će zvanice ambasade imati ekskluzivnu priliku "da prvi provozaju novu italijansku lepoticu, koja će biti izložena u Fijatovom centru u Bulevaru Despota Stefana 12", navedeno je u saopštenju. 



 Ne kasnimo uopšte za Evropom, ma jok, proizvodnja počela krajem 2009-e, premijera u martu 2010-e u Ženevi, a za Italijansko tržište promocija je bila dalekog 22-og maja.... 4 meseca im je trebalo da iz Italije dovezu bar jedan kamion natovaren ovim automobilima? Srbija kao i obično zadnja rupa na svirali...

No comments:

Post a Comment