28.8.10

Vladimir Stojković potpisao kao pozajmica za Partizan


Očekivalo se da se pojačaju na nekim pozicijama ali ovakav transfer nisam očekivao. Ako se pokaže koliko se i kleo pokazao, čelnici zvezde treba da se pitaju što prodaju tako dobre igrače za male pare.. Ako se pokaže jako dobro ko zna možda ga i kupe.

Vladimir Stojković braniće gol Partizana. Zvezdino dete, posle nekoliko sezona u kojima nije dobijao priliku da igra u inostranstvu, skrasiće se u taboru "večitog rivala".

Za šampiona Srbije nastupaće kao pozajmljen igrač Sportinga, objavio je sajt kluba iz Lisabona. Pozajmica će trajati do kraja sezone. Stojković je ugovor sa crno-belima parafirao u petak uveče.


U Humskoj 1 su u finišu prelaznog roka tražili rešenje pred golom, s obzirom na nesigurne intervencije Radiše Ilića u uvodu sezone, a sa Stojkovićem su pronašli zajednički jezik.


Tako će 27-godišnji Lozničanin dobiti priliku da učestvuje u Ligi šampiona.


Stojković je završio omladinsku školu Zvezde, za čiji je prvi tim branio u sezoni 2005/06 posle čega je otišao u Nant, odakle je pozajmljen Viteseu, a godinu dana kasnije je prodat Sportingu.


Iz Lisabona je kao pozajmljen išao u Hetafe i Vigan, ali nigde nije dobio adekvatnu priliku da se dokaže.


Ipak, sve to vreme bio je standardan među stativama gola reprezentacije, za koju je nastupao 36 puta.


U javnosti se špekulisalo da će crno-beli dovesti Damira Kahrimana iz Javora, Anđelka Đuričića iz Leirije... Umesto toga, na crno-beloj strani Topčiderskog brda je odjeknula bomba.


P.S. Šuška se da će i igrač sredine terena Helsinkija potpisati takodje za Partizan kao što je nagovestio i trener Partizana jer je rekao da on neće samo da rasproda igrače kada se završi Liga Šampiona i poveća se igračima cena 
nego da će napraviti ekipu za budućnost... živi bili pa videli!

No comments:

Post a Comment