25.8.10

Leontina Vukomanović


Leontina Vukomanović poznatija pod imenom Leontina je jedan od autora koji su obeležili 90-00-te sa zaraznim pop hitovima i jako lepim baladama. 

U medjuvremenu je prekinula sa daljom muzičkom karijerom, ali se i dalje bavi prodecentskim poslom tj. ostala je u istim vodama, udala se i dobila ćerkicu ove godine :D

Diskografija :
Nemiri (1996)
Ljubav bez ljubavi (1998) 
Leontina za decu  (1998)
Sledeća (2001)
Da ne pominjem sve silne pevače kojima je komponovala i pisala tekstove... 
http://leontina.blogger.ba/   samo pogledati spisak!!!
Od 1992-2006. autor je i izvođač velikog broja pesama, ali i autor pesama za albume drugih pevača (Tošeta Proeskog, Željka Joksimovića, Bojana Marovića, Ace Regina, Igora Divlji kesten, Mikija Perića, Romane, Marije Šerifović, Maje Nikolić, Andrijane Božović, Koktel benda i drugih).
 
Dok se ona vrati sa novim hitovima (jer se eventualno na kraju svi vrate) do tada ćemo uživati u njenim pesmama (po mom izboru, par njenih fenomenalnih pesama, ne mogu da stavim baš sve jer bi trokirao sajt)

E da setio sam se Leontine da je opišem kad mi je ova pesma naletela u playlisti pa sam gledao jer danas sreda? jeste... hahaha e pa da Leontina... ko nije čuo mora da čuje te super pesme! I da pesma se zove sreda!















 


















I verovatno po meni dve njene najomiljenije pesme!

No comments:

Post a Comment