7.7.10

Vukajlija


Vukajlija - Recnik slenga i idioma u srpskom jeziku. Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita.

Kad vam je potrebno malo smeha u životu samo klik na ovaj link http://vukajlija.com/ i ne možete a da se ne nasmejete na provale... a ima ih...

Lihtenštajn

Zemlja takve površine da je osnovcima u dobrom delu sveta zadavala glavobolju kada treba da je pronadju na karti. Što se pak toga tiče, njihove stanovnike (svih 33.000) karakteriše savršen bol u k*rcu za granice, služenje vojnog roka, cene goriva u regionu ili svetske probleme, oni na to ne mogu i onako da utiču.
Jebe im se i što Madjarska nema more, jer nemaju ga ni oni, za šta im se takodje jebe - imaju dovoljno velika primanja da mogu da biraju gde će da idu, ne trbaju im vize, nemaju redove..Imaju dobar standard i lepo žive. I boli ih k*rac.
Prkosno pokazuju kako ne moraš biti velik da bi bio siguran - oni nemaju koga da napadnu, niko ih neće napasti jer bi to bilo ispod časti, a teritorija je takva da ništa ne može od njih ni da se odcepi (epic!). Država mala, gradovi mali, malo ljudi, tako da se gotovo svi i poznaju..
 Ko je gledao Married with children kapira ko je Čiča! Legenda!

No comments:

Post a Comment