14.7.10

Policija ne hapsi lopove automobila


Kako drugačije objasniti kad su oglasi kradenih automobila puni... sem da policija ne radi svoj posao!
Dakle http://www.halooglasi.com/vozila/pretraga.aspx?pkm=1&wr=41&t=stranac&s=4
moguće je uvesti automobil samo do 6 godina starosti, automobil u Srbiji a da je stranac dakle može biti samo ako je godište 2004+. A ostali automobili koji su stariji od 6 godina kako se pojavljuju u oglasima kao stranci, reći ću u sledećim slučajevima.
Ako vlasnik nije registrovao vozilo, ali da u oglasima navodi da je stranac to je jako retko, uglavnom napišu nije registrovan, vlasnik...
Ko bi u oglasima nudio Alfu 156 npr. za 500e!? vlasnik.. ok možda ako je havarisana, ali nemoguće da se od svakog novijeg modela (90-04'e) bar po 5 takvih automobila da bude havarisano u oglasima tj. da to bude razlog za sve automobile kod kojih piše stranac a da se nude za smešnu cenu.
I još najredje od svega je da je zaista neko dovezao iz švice kola i parkirao ih u srbiji i prodaje ih za delove.. . 0.1% je ovaj primer ali eto i njega da pomenemo.
Svi ostali automobili u oglasima kod kojih piše STRANAC u oglasu a nisu od gore pomenutih slučajeva su UKRADENI, ZNAČI BAR 50% oglasa pod STRANAC!

2 comments:

  1. Није то ништа чудно, :D кад 'ватају клинце без личне карте, место лопове.

    ReplyDelete
  2. hehe pa da... pored zastave, mercedesa i bmw-e parkiranih na zelenoj površini... koga prvog odnesu... samo domaće! hehehe ove ne smeju jer će da dobiju po ušima! tuga na šta nam je policija spala... sve se zna kao javna tajna a niko ništa ne radi po tom pitanju!!!

    ReplyDelete