17.9.10

Peglanje Yahoo Maila


 
Yahoo je takođe omogućio da, poput Gmaila ili Hotmaila, pristigli mejlovi koji sadrže linkove sa Flickra ili YouTubea, sada imaju fotografije ili video zapise “ugrađene” u email. (zakasnelo malo ali setili se!)

Podrška mrežama Facebook i Twitter još jedna je od novima koja će biti na raspolaganju korisnicima Yahooa. Naime, kao deo strategije za integraciju društvenih mreža u svojim servisima, Yahoo je ponudio korisnicima mogućnost da osveže svoje statuse na društvenim mrežama, dok kartica “Whats New” omogućava korisnicima da vide ažurirane podatke svojih prijatelja sa pomenutih sajtova.


Napokon im je svanulo da ono što korisnici pričaju i prigovaraju nisu samo negativni komentari nego konstruktivni... tako da je sad samo pitanje, što ovo još pre nije uradjeno, bar što se tiče integracije youtube klipova, i flickr galerija...  a za fejs manje više toliko su ga integrisali da verovatno ima i neka prototip "pametna" veš mašina koja može da se loguje na fejsbuk pa da preko nje promeniš status... bolesno... ali elektronsko povezivanje donosi i dobre i loše stvari (neki drugi post nekom drugom prilikom samo o tome...) :D

No comments:

Post a Comment