7.9.10

Izlazi Duke Nukem Forever - ne nije šala!


Ova igra je bila najavljena pre hmm više od 10 godina ??? Verovatno uz Doom jedan od prvih fpsova koji sam ikada igrao, sigurno prvi u 3d-u... i unreal tourament 1 mi je bio drugi... ehh nostalgije...


Teško je poverovati, ali Duke Nukem Forever je u odličnoj formi i po svemu sudeći pojaviće se već tokom sledeće godine! Nakon raspada 3D Realms-a , ljudi iz Gearbox tima, kao veliki fanovi Djuka, nisu želeli da dopuste da sa njima potone i nastavak na koji čekamo više od decenije. Bivši zaposleni u 3D Realms-u, veliki fan Djuka, a sada prvi čovek Gearbox-a, Rendi Pičford, okupio je deo ekipe iz raspuštenog tima i krišom nastavio rad na igri, koja je bombastično predstavljena na PAX sajmu pre par dana.


Igra je već u odmakloj fazi razvoja, a šokirani posetioci sajma su i sami bili u prilici da na štandu 2K Games izdavača, probaju par različitih deonica iz igre. Naravno, internetom su ubrzo planuli komentari novinara i posetioca koji su se poigrali sa novim Djukom, a koji su uglavnom pozitivni i nagoveštavaju da je Gearbox na pravom putu da zadrži šmek originala. Takođe, Gearbox je postao punopravni vlasnik Duke Nukem naslova, pa u budućnosti možemo da se nadamo novim Duke Nukem igrama u, nadamo se, mnogo kraćim vremenskim razmacima. A sada pogledajte kako igra izgleda u pokretu na PC-u, ali sa Xbox 360 kontrolerom umesto tastature i miša.


No comments:

Post a Comment