7.9.10

Delfini potopili ajkule a Orlići se obrukali na svom terenu


Delfini po standardu... ništa se manje nije ni očekivalo nego da pobede ajkule. Doduše minimalnom razlikom ali svaka čast momci, dokazali ste ponovo da ste svetska klasa.
Srbija u polufinalu! U četvrtfinalu pobeđena Crna Gora 6:5, četiri gola Vanje Udovičića! Evropa dobija novog prvaka. Dejan Udovičić: "Ovaj meč me je koštao mnogo živaca". Porobić: "Nismo imali rešenja da pobedimo Srbiju". 

 A orlići... kajem se što sam i gledao utakmicu.. računao prednost domaćeg terena, razbićemo ih... ali avaj, nismo postojali kao tim dok nam nisu ubacili go... a tek ČIST PENAL koji nije sviran.. nekako izvukosmo 1:1 dobrom igrom pri kraju, stvorilo se par prilika čak i za preokret ali...

IZ MINUTA U MINUT

Tako je i peti duel naše reprezentacije, kako god se ona zvala, i slovenačke završen remijem! Samo je prvi put (na EP 2000) bilo 3:3, a preostala četiri meča završena su identičnim rezultatom - 1:1.

"82. Lazović je pobegao gostujućoj odbrani posle greške Cesara, kada je ušao u kazneni prostor startom sa leđa ga je srušio Mavrič, a portugalski sudija Benkverensa pokazao je na korner. Tako je napravio veliku grešku, jer je morao da dosudi penal za Srbiju." SRAMOTNA ODLUKA SUDIJE!

Važno je da nismo izgubili, ali opet Slovenija... kako ćemo se nositi sa Italijom ako igramo nerešeno sa bivšom republikom koja praktično nema ni jednu zvezdu za razliku od naših "velikana" Stankovića, Krasića, Žigića, Subotića, Vidića...  

2 comments:

  1. probaj online poker besplatno preko ovih linkova dobijes 50$ sve preko mozes da zadrzis ja sam podigao 450$

    evo link
    na prvom linku dobijes 50 dolara ali moras da resis kviz dok na drugom nemoras ali ti daju 25$

    http://www.pokerstrategy.com/uT4APA
    i
    http://www.yourpokercash.com/addby/cb44c3

    ReplyDelete
  2. heh hvala al ne volim baš nešto igre na sreću :D

    ReplyDelete